top of page

DET BETALER SIG AT HA' DET SJOVT

Overskuddet fra alle vores koncerter og live-arrangementer går til velgørenhed og med udgangen af 2022 sigter vi efter 100% af billetsalget fra alle vores live events går ubeskåret til børn og unge, der har behov for hjælp til at komme videre eller finde plads i deres liv til en normal tilværelse.

Det kan vi, fordi vi driver FunRaisers foreningen, som en
professionel forretning, hvor målsætningen er, at driften skal finansieres af sponsorer og samarbejdspartnere.

Det betyder også, at vi altid vil forsøge at inkorporere velgørenhedsdelen i alle arrangementer vi eksekverer for vores partnere eller er de arrangementer vi blot er leverandører til.

Altsammen fordi vi synes det skal være sjovt at gå på arbejde at alle
– uanset om man er medarbejder, gæst, partner eller sponsor – og at det skal føles rigtigt, det som vi gør.

Vores eget koncept "Hurlumhej Øen", som du kan læse mere om herunder, er et fantastisk eksempel på at det kan lade sig gøre

HurlumhejWeb_NyBaggrund.png
Hurlumhejøen_Keyvisual_Bred_udenbølger.png

TA' MED PÅ ET FANTASTISK EVENTYR

Tag med til Hurlumhej Øen hvor alt kan ske, ført an af Mek Pek & Habbasutterne, Onkel Reje, Katrine Bille, Tante Tusindtak og mange flere!

Hurlumhej Øen dukker op flere og flere steder på landkortet  – og vi er kun lige begyndt.

TAK, TAK
TUSIND TAK

HurlumhejØen er en børnemusik-festival, med masser af sjov og god musik. HurlumhejØen er en magisk verden hvor fiktive og virkelige figurer mødes i sammenspil med hinanden.

Hurlumhej Øen er glæde, sammenhold og ikke mindst, at alle der deltager, har en mulighed for at være barnlige.

Vi ønsker at skabe en helhedsoplevelse, så både børn og voksne får noget med hjem – og det handler først og fremmest om at have det sjovt. Og dernæst om at være gode ved hinanden og andre.

 

Gæsterne er kendte Ramasjang-figurer og/eller andre kendte musikere og skuespillere. Vi ønsker samtidigt også at give koncerterne lokal forankring ved brug af byernes børnekor, gymnastikhold eller dansetrups. Den del bliver sammen med introduktion af en ny kunstner vi selv skaber, det som gør hurlumhejØens til et selvstændigt brand.

TanteTusindtak_med_boble.png

HurlumhejØens strategi er ikke at konkurrere med

de store arrangementer, som fx Cirkus Summarum og andre store festivaler, men i stedet at afholde koncerterne i provinsbyerne i Danmarks randområder, hvor kulturudbuddet ikke er nært det samme som i de større byer og områder.
 

Vi ønsker også at afholde koncerterne, udenfor de
perioder, hvor trykket på aktiviteter normalt er meget koncentreret.

 

HURLUMHEJ ØENS FORMÅL

HurlumhejØens formål er ganske simpelt: Vi vil gøre en kæmpe forskel for udsatte børn. Det gør vi ved at støtte CoolUnite med overskuddet fra koncerterne. Frem til 1/7 2022 deles overskudet 50/50 mellem CoolUnite og Børn, Unge & Sorg.

Skærmbillede 2022-05-31 kl. 06.31.38.png
Funraisers_neg_Web_Tagline.png

Funraisers

Døsebækparken 41

9230 Svenstrup

CVR: 42073407

 

Cookie- og privatlivspolitik

bottom of page