top of page

VI STØTTER

FunRaisers skaber oplevelser gennem sport og musik, der er med til at rejse midler til at hjælpe udsatte menneskers liv, så de kan få lov til at være mennesker. Vi tror på at glæde, sjov og kærlighed er vejen til at gøre verden til et bedre sted.

WHAT YOU GIVE – IS WHAT YOU GET

FunRaisers skaber oplevelser gennem sport og musik, der er med til at rejse midler til at hjælpe udsatte børn og unge liv, så de kan få lov til at komme igennem de udfordringer de har og leve så normalt som muligt. Vi tror på at glæde, sjov og kærlighed er vejen til at gøre verden til et bedre sted

SOCIALT ANSVAR GENNEM SERIØS FORRETNING

Hvis man gerne vil hjælpe og støtte, der hvor der er brug for det gøres det bedst ud fra et liberalt udgangspunkt.

Derfor drives FunRaisers, der er en velgørende forening, som en professionel forretning. Det handler i sidste ende om penge – og vi tror på, at velgørenhed skal ses på som en vare, der kan sælges, så dem der støtter og kommer til vores arrangementer får noget for de penge, de støtter os med

 

Vi tror også på at det skal være sjovt mens vi gør det – fordi vejen til hjertet er kortest gennem smil, begejstring og fede oplevelser.

shutterstock_1143751610.jpeg
bus-logo-1.png

Børn, Unge & Sorg – som er en del af Det Nationale Sorgcenter – tilbyder specialiseret behandling til børn og unge, der oplever sygdom eller død hos forældre eller søskende.

 

Børn, Unge & Sorg hjælper med at ingen børn skal stå alene når sorg og sygdom rammer familier.

coolunite-logo.png

CoolUnite Fonden har til formål at støtte, udvikle og styrke sårbare, sygdomsramte og udsatte børn. Fonden skaber gode oplevelser og bidrager til, at børnene får en nemmere hverdag.

CoolUnite Fonden samarbejder med andre hjælpeorganisationer, relevante offentlige myndigheder og virksomheder.

MISSION

FunRaisers skaber gennem sport, musik,events og rejser, der er med til at indsamle midler til at hjælpe udsatte børns liv gennem underholdende, sjove, spændende og udfordrende oplevelser. Alt sammen fordi vi tror på at glæde, sjov og kærlighed er vejen til at gøre verden til et bedre sted.

VISION

Vi vil være markedets absolut sjoveste og mest sprælske velgørende forening, der arrangerer uforglemmelige oplevelser for helt almindelige mennesker og helt almindelige virksomheder.

 

Vi ønsker at drive foreningen som en professionel
forretning, fordi vi tror på, at hvis man gerne vil hjælpe og støtte, der hvor der er brug for det, så  gøres det bedst ud fra et liberalt udgangspunkt.

DET SKAL VÆRE SJOVT

Der skal være en mening med det arbejde vi udfører
og det skal være sjovt mens vi gør det. Det er ikke nok
blot at tjene pengene. Det må og skal føles rigtigt.

Derfor giver vi vores indsats og vores hjerteblod for den gode sag og for at sprede glæde og mindeværdige
oplevelser for alle vi er i berøring med.

Vi skal med andre ord kunne lægge hovedet på puden om aftenen med følelsen af at have ydet en indsats og gjort os fortjent til de goder det har kastet af sig.

Det er såre simpelt; de oplevelser vi skaber og bringer til vores publikum bringer glæde, smil og følelsesmæssig tilfredsstillelse samtidigt med at de kan pudse glorien på vej hjem og have det godt når de lægger deres hoved på puden om aftenen.

 

Det man giver, får man tifold igen – og hvis alle gør det, er der ingen tabere.

Funraisers_neg_Web_Tagline.png
bottom of page